2020. gada 26.augustā notiks valsts pētījumu programmu reCOVery-LV un INTERFRAME-LV Latvijas reģionu forums par digitalizāciju izglītībā un uzņēmējdarbībā. Forums notiks Zoom platformā no plkst. 12.30 līdz 14.45 un to vadīs doktorante un pētniecē Ligita Āzena.

Forumā piedalīsies Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) profesore Baiba Rivža, LLU profesors Pēteris Rivža, Latvijas Interneta asociācijas valdes priekšsēdētāja un LLU doktorante Ina Gudele, Biznesa augstskolas “Turība” studiju prorektore Daina Vasiļevska. Par saviem novērojumiem uzņēmējdarbībā dalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Ogres Biznesa inkubatora vadītāja Ilze Linkuma un par inovatīvam mācīšanas metodēm stāstīs Edgars Čerkovskis Rīgas Tālmācības vidusskolas ekonomikas skolotājs. 

Forums būs informātīvi iesasitoša diskusija par digitalizācijas prasmju apgūšanu izglītības sistēmā atbilstoši mūsdienu uzņēmējdarbības prasībām. Forumā ir aicināts piedalīties ikviens interesents pirms tam piesakoties rakstot uz e-pastu: lmzn@lza.lv.

Latvijas Zinātnes padome Valsts pētījumu programmas ietvaros finansē Latvijas Universitātes (LU) pētniecības projektu "Ekonomiskais, politiskais un juridiskais ietvars Latvijas tautsaimniecības potenciāla saglabāšanai un konkurētspējas pieauguma veicināšanai pēc pandēmijas izraisītas krīzes (reCOVery-LV)". Projekta vadītāja ir LU profesore Inna Šteinbuka.

 

  

Dalīties