Ielūdzam uz LV PEAK “Ekonomikas barometra” un Latvijā pirmās Jauniešu noskaņojuma aptaujas rezultātu prezentāciju, kas notiks 17. janvārī plkst. 14.00 Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē 4. stāvā Aspazijas bulv. 5, Rīga.

Latvijas Universitātes (LU) Produktivitātes zinātniskais institūts “LU domnīca LV PEAK” ir sagatavojusi jau otro “Ekonomikas barometru”, kas sevī ietver aktuālo Latvijas makroekonomikas datu analīzi un praktiskas rekomendācijas politikas veidotājiem. Ekonomikas pārskatā apkopotas Latvijas un starptautisko institūciju, kā arī makroekonomikas ekspertu konsensuss attīstības prognozes.

Pētījuma ietvaros sadarbībā ar Pētījumu centru SKDS īstenota Latvijā pirmā Jauniešu noskaņojuma aptauja, kuras mērķis bija noskaidrot kopējo konfidences noskaņojumu jauniešiem par ekonomiskajiem procesiem valstī, kā arī faktorus un riskus, kas no jauniešu skatupunkta ietekmē Latvijas ekonomikas attīstību.

Pasākuma programma

13.30 – 14.00 Pasākuma viesu ierašanās/ Kafijas pauze

14.00 – 14.15 Latvijas Produktivitātes padomes priekšsēdētāja un LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāna prof. Gundara Bērziņa ievadvārdi

14.15 – 14.35 “Ekonomikas barometra” rezultātu prezentācija/ “LU domnīca LV PEAK” direktore un LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes prof. Inna Šteinbuka

14.35 – 14.50 Jauniešu noskaņojuma aptaujas rezultāti/ Pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš

14.50 – 15.30 Ekspertu diskusija

Dalīties